Russinhud och hundsim

20130408-230845.jpg
Jag krånglade på mig baddräkten likt en trollkarl som försöker krångla sig ur en liten box, sen hoppade jag ner i bassängen och simmade 1 km. Men det var inte helt lätt. Vi kan väl säga att gäststugan för ett ögonblick gjorde om sig till ett akvarium och jag undrade hur detta skulle sluta, om jag månne skulle få lov att betala för vattnet, men äsch. Jag kände mig snabb och simmade sicksack mellan motionärerna under en halvtimme, fick både russinhud och håll, men som sagt, vad gör man inte för smaljeansen.

Men det var väl kaos i basängen, som Autobahn utan simfötter och styrning. Ett simkort i det här sammanhanget borde endast ges ut till de som kan högerregeln, och det är inte många i Örebro vill jag lova. Men jag klarade mig utan fadäser. Jag tog mig genom vissa hinder och fick tillampa hundsim för att inte krocka med utstickande armar och ben, dessutom fick jag svänga förbi en snubbe med viktbälte som cirkulerade runt i mitten av basängen.

Det är säkert bara jag, men vore det inte lämpligt att de med fartränder på magen får en egen fil att plaska omkring på i snabba 2 km i timmen, eller?

Simma lugnt och sov gott, men inte samtidigt för det är absolut livsfarligt.

Kommentera