Runt hörnet…

KärlekSlussenStadsparkenTimmerhusWadköpingHej blom
Solen skvallrar om sin närvaro bakom rullgardinen, ena mjölkglaset är tomt andra är överfullt, Frank ligger bredvid mig och har morgongympa och på gatan utanför sopas äntligen gruset bort.

Runt hörnet, eller i alla fall ett stenkast bort om man vore OS-medaljör i spjut, ligger Wadköping och Stadsparken i all sin prakt och bjuder på ett hav av fina tulpaner och ståtligt blommande magnolior. Grindar står på glänt, marknadsstånden ekar tomma i väntan på kommers och träden är välfriserade.

Och två kvällar i rad har vi promenerat runt där (dock inte igår då det var köksrenovering på schemat och dessutom svinkallt ute) och ojat oss över hur bra vi bor, hur nära det är till allt som gör att vi kan fylla huvudet med nya väldoftande minnen och för ett ögonblick förtränga det där köket som känns lite som ett legobygge med dåliga instruktioner.

Fast det är klart, snart är köket färdigt och vi kan ägna oss åt kvällar med promenader och ojande om livet istället för skrubbsår och MacGyver hittepå à la Ikea-style.

Och de där fina tulpanerna och ståtliga magnoliorna får jag visa er lite senare, för ett hav av blomster i all sin prakt kräver nog ett inlägg för sig själv.

Hoppas att ni får en fin onsdag, jag hoppas på en liten tupplur till innan vi ska sätta tänderna i den här dagen…

Kommentera