Runda former

Håll i hatten Kenny Starfighter! Om du kommer hem till oss sen och till vårat kök kommer du känna dig som hemma. För i går bestämde vi oss för en fläkt. En rund rackare. Pappa, du kommer säkert tycka att den är skitful, men nu är det ju jag och mannen som ska bo i det där huset. Och kanske Kenny Starfighter. Om han vill.

Men jag tror att vi kommer få det snyggaste köket. Klart att jag tror det. Jag har ju det framför mig i min widescreen. Dock var det svårt att hitta bra bilder på fläkten. Tycks bara vara vi och en till tokig familj som gillar en rund rymdfläkt. Men hos den familjen ser det ut som ovan. Då ser ni i alla fall hur fläkten ser ut (tryck på översta bilden för att komma till deras sida).

Dessutom tror jag att vi kommer sätta svarta runda eluttag i köket också. Helst en popup dosa som göms i bänkskivan, men det beslutet får tas senare. Så nu är som sagt köket klart i mitt huvud. Ska verkligen bli spännande att få komma in i huset och börja riva och bygga nytt. Om det bara kunde bli mars snart och om bara min näsa kunde sluta upp med sånna fasoner som att inte fylla sin funktion.

Och på tal om det där med fromfranska, Formfront och runda former så är bilden på lamporna från deras blogg, men ursprungligen från IKEA för dessa lampor kommer snart att lanseras på det blågula varuhuset. Och jag blev allt lite sugen.

Kommentarer

 • Pelle säger:

  Fanastiskt fint kök.

  Vi håller på att bygga ett fjällhus med Anderstam Fjällhus https://anderstam.com

  Ungefär hur mycket kostade ert kök?

  Den 8 november 2018 kl. 16:16
 • Eva säger:

  Hej Pelle!

  Köket på bilden är inte vårat, men vi köpte en sån fläkt 🙂
  Du kanske iofs har sett hur köket blev, jag minns dock inte vad det kostade men vi gjorde allt själva så då kommer man ju undan rätt bra. Köket är från Marbodal här kan du se hur det var när det var nyrenoverat http://www.deermountaindesign.com/fore-och-efter-koket/
  Trevlig söndag!

  Den 11 november 2018 kl. 16:32

Kommentera