Rosa gummiankor

Det är inte precis en nyhet att det börjar bli kallare ute, att hösten så sakta börjar talla på den stundande vintern. Nyss var det sommar på Öland. Lunch i solen på en uteservering och endast kavaj på. Igår var det is på rutan och skrap med körkortet, nya vinterjackan på och tokrosa snowjoggers. Snart blir det långkallingar och en gammal räv på huvudet (fast långkallingarna sätter jag såklart inte på huvudet, man vet aldrig tänker du).

Men. Mina nya snowjoggers, hur fräsiga är inte de? Vansinnigt rosa och otroligt sköna. Barnen på dagis kommer inte precis vara rädda över att jag ska försvinna på gården, nej och åter nej. Jag studsar så gärna fram i mina rosa gummiankor, då jag inte har gummistövlar i glada färger som barnen gärna ställer fram och pekar på när vi ska gå ut. De pekar på mina fötter, sen på stövlarna och sen säger de Eva. Fantastiskt jobb jag har.

Hur som helst, så ser jag mina nya Rubber Duck som ett fynd då jag ”råkade” klicka hem dem från Campadre. Livsfarlig sida, särskilt om man tror att man hör till Spara, av Spara och Slösa. Fast det gör jag inte, inte till Slösa heller. Möjligtvis Spralla…

Kommentera