Rökta räkor – ja tack!

20110704-094232.jpg20110704-094240.jpg20110704-094248.jpg

Vi festade till det med en plocktallrik innehållandes bland annat rökta räkor, rökt lax med olika kryddning och skagenröra. Jag dukade med bröllopsservetter och tog fram några fina glasunderlägg. Allt för att förgylla vardagen för min man. Jag gillar verkligen att jag har en man och tycker att det är roligt att säga min man, som sagt…

Nåväl. Till efterrätt tittade vi på film, cowboysbrudar med pickalurver, haha. Bandidas. Jag tyckte att den var väldigt rolig och påpekade att jag också vill bli en vildavästen-donna. Det kanske kan bli mitt nästa projekt. Synd att jag är rädd för hästar och gärna vill nå ner till marken om jag skulle försöka rida. Men om jag skulle gå in för det så skulle jag banne mig bli en grym ryttare likt donnorna i Bandidas. Så det så.

Till dess ska jag förgylla vardagen för min man och bara fantisera om mina eventuella andra personligheter och roller. Som ni förstår kommer just den här grejen med vilda västen bara bli en fantasi, men landskapet på Öland bygger på mina drömmar. Så därför ska jag sluta svamla nu och gå och lägga mig…

 

Kommentera