Riche rach filibom bom bom

TaxiFlottFamiljenTjenaBrorsanBarhängFörrättMorbrorPohlman och jagRicheSparrisMenynBus

För några timmar sen kom vi tillbaka från en alldeles utmärkt dag i Stockholm. Jag tog pizzaracern och packade in mamma Ulla, pappa Pohlman och Frank sen begav vi oss till Hufvudstaden för att hälsa på min bror Per. Inte en dag för sent och inte alls så jobbigt som jag minns den där trappuppgången likt en fyr. De där trapporna som blev grädde på moset när jag var nära ett vansinnes utbrott då vi gjorde det berömda köket från IKEA som alltså höll på att knäcka mig.  Nu gick det som en dans med Frank i famnen. Upp och ner och ut på stan.

Fantastiskt väder, lyxig lunch och lagom med shopping. Och perfekt med pensionärstempo, ingen risk för skoskav och ypperligt bra takt för att Frank skulle nicka till i vagnen mellan turisttäta shoppingstråk.

Som ni ser intog vi en ordentlig lunch. Vi tog sommarmenyn rakt av och göttade oss på lite plock till förrätt, en helgrillad kyckling till huvudrätt (nej, inte en var, bevare mig väl, en på två) och kalla bär med varm vitchokladsås till efterrätt. Snacka om riche rach filibom bom bom!

Sen pep pappa Pohlman och Per ut till Djurgården medans mamma sicksackade vagnen enligt mina anvisningar på stadens gator, så vi fick oss en flicknäve storstadspuls och reafynd innan vi återigen packade in oss i pizzaracern och jag transporterade hem mina passagerare som om de vore kungliga.

De är kungliga. Min familj.
I love you all!
Puss och god natt och tack för idag!

Kommentera