Restless legs å så…


Kläder från bland annat Lindex och Kappahl

Ja jädrar i min lilla låda. Precis när jag har godkänt att jag är sjukskriven och därmed tar det otroligt lugnt så säger mitt vänstra ben, nej, nej, nej, mig lurar du inte så lätt. Vad är det för hittepå. Restless legs. Kom igen!

Jag blir tokig. Vill spola ner det i toaletten, riva los det och klubba med det i marken likt en Hedenhös för att få det avslappnat, men se det går tydligen inte för sig. Alltså jag vill ju ha båda mina ben, så klart. Men varför inte leva i symbios med resten av mig? Vad ska jag göra?

Jag ska börja med att ta en sväng på stan, köpa ett par stödstrumpor och sätta på båda på samma fot, sen ska mannen och jag flanera runt i diverse butiker. Om pappa Jocke får välja ska kläder i ovanstående stil eventuellt inhandlas till lilen. Vi får väl se, ett par fotriktiga skor för myrsteg med rastlösa ben står högt upp på min önskelista…

Och nej, det här är inte mina vanliga rastlösa ben, de har jag lärt mig att leva med, det här är ytterligare ett tydligt symptom på att jag är preggo, får man flest poäng om man kan bocka av så många symptom som möjligt innan ungen är ute? Och vad vinner jag i sånt fall då?

Nåväl. Hoppas att ni får en fin lördag, jag ska göra mitt bästa för att finta bort det rastlösa benet.
Först frukost på Fröken Brogrens.
So long godingar!

Kommentera