Repan rapporterar

Som ni märker blir det mycket Böda Sand och det är inte så konstigt. Och mer ska det bli. Jag ska nämligen dela med mig än mer av arbetet, upplevelserna, vädret och den fantastiska stämningen här på campingen. Därför kommer jag göra en kort presentation av mig här. Och välkomna nya läsare till min blogg och kategorin Böda Sand. Givetvis är ni välkomna att kika in på andra delar av min hemsida också.

Såhär är det. Jag, Eva, arbetar min fjärde sommar i receptionen på Böda Sand. Dock blir det bara två händelserika veckor den här sommaren vilka jag alltså delar med mig av här. Samtidigt som Strix spelar in för ytterligare en säsong av Böda Camping flyter arbetet i repan på under både högtryck och lågtryck. Just nu är det högtryck på campingen, 1360 enheter är incheckade, det är växlande molnighet och ett ständigt sorl från receptionsdisken.

Förutom att jag arbetar i repan så har jag även gjort väggmålningen på Yellow, målat Bödde i asfalten vid hoppkuddarna, målat bilbanan för elbilarna samt illustrerat Böddes målarbok.

Och om ni hittar hit så hoppas jag att ni gjort det en mulen dag då du kanske behöver lite uppmuntran, info eller bara är nyfiken på hur vi har det på Böda, behind the scenes så att säga. För när solen är framme är en plats på den nästan två mil långa sandstranden eftertraktad.

Välkomna och håll till godo!

Kommentera