Reflexkofta

20130312-223339.jpg
Nej, inte reflexväst. En reflexkofta. Fast jag visste inte att det var en reflexkofta förrän jag kom hem från HM och förstod att det skulle kunna uppstå trubbel i vardagen. Ni ser ju själva, den lyser ju så att man får migrän bara av att titta lite för länge. Så otroligt lysande var den inte i affären, lurendrejeri. Där var den mer korall än stopp-i-lagens-namn. Men tacksam är jag ändå för min kofta kära mor, tro inget annat.

Och nu väntar jag bara på att Jocke ska ta fel när han åker till jobbet i ottan, han bär nämligen en självlysande jacka för att han ska synas när han är ute på byggen, i och för sig skulle det ju inte göra något om han tog fel eftersom den här koftan lyser minst lika bra och påkallar uppmärksamhet vare sig man vill det eller ej.

På tal om färgglada kläder så vore det annars ypperligt om jag hade råd att köpa en massa nytt eftersom varje affär numera är täckt av färgglada plagg med migränvarning. Äntligen ska alla som behagar få ha färgglada kläder från topp till tå, och inte bara kulturtanter, är det inte fint så säg och sannerligen på tiden om ni frågar mig…

Kommentarer

  • Maria säger:

    Älskade den!!! Så jag köpte mig en likadan idag, plus en gul oxå. Tack för tipset, jag klär ju i reflexkläder.

    Den 14 mars 2013 kl. 22:39

Kommentera