Redo för afton

Som ni ser är stugan pyntad för nyårsfest.  Några av er kanske undrar hur det är med den där nyårsblåsan, då kan jag meddela er att jag kommer i den, men om vi säger såhär, hips don’t lie, lite tight över det partiet. Som tur är innebär inte pyntet i stugan att det blir en bankett med tvång på den lilla svarta och in med magen ut med bröstet. Nej.

Vi kör all in på myskläder, tar en grillkorvslunch och badar vedeldad bastu i goda vänners lag, forsätter med en stödvila innan kvällens trerätters glatt ska intas och vi firar in det nya året med en flaska champagne och raketer. Det är så vi har tänkt i alla fall, om det blir så återstår att se. Frank firar med mormor och morfar och årets sista dag kommer sannerligen bli till belåtenhet för oss alla.

Hoppas att er nyårsafton blir outstanding och att ni får ett fantastiskt gott nytt år. Det här med årskrönika känns i dagsläget lite överskattat för min del då året kort och gott kan sammanfattas med Frank, men nog ska jag nog kunna knyta ihop säcken så småningom. Det är ju bara det att tiden går så förbenat fort, på både gott och ont.

Men äsch. Nu kickar vi gång den här aftonen, gästerna här precis kommit och gäststugan är redo, kanske att vi till och med tar ett dopp i sjön…

På återseende ni härliga bloggläsare och gott nytt!

Kommentera