Rastlöshetens utflykt

Som sagt. Trots mensvärk, rinnande näsa och tryckande bihålor tog min rastlöshet mig och mannen till Jakobssons möbler. De har nämligen en rea som heter duga. Men eftersom jag inte är i något särskilt stort behov av någonting, mer än att bli frisk, så blev det ett gratisbesök med inspiration för kök. Nähe. Jo, och så ett rim på det. Hoppsan.

Mannen och jag fick syn på en svart diskho med svart blandare. Det är banne mig snyggt (översta bilden är från Hemvaruhuset).

Jag fick dessutom syn på en vit ståtligt hjort, som nu när jag tänker efter skulle passa perfekt på mitt framtida nya kontor. Tänk såhär, ett stort skrivbord, sen jag och bakom mig den där hjorten på väggen. Känns som en pålitlig polare.

Nåväl. Annars hade jag ju förstås handlat en och annan produkt från Rice eller investerat i ytterligare en svart Stringhylla, vilket det ska finnas i mitt fantasikök, som kommer bli på fullaste allvar så småningom. Men nu blev det bara en tur för nyfikenhetens skull. Och kostade ingenting mer än bensin.

Det är bra nog. Bara så ni vet.

Kommentera