Randiga intryck

Som sagt. Randigt. Och färgglatt. Förstås. Och jösses vad jag gör det här ordentligt och långsamt. Det har ju givetvis att göra med att jag måste vila mellan varven, men det är bra eftersom det krävs en viss torktid innan jag kan måla nästa lager.

Så kanske att det här är ett av mina första preggotips, måla om en byrå mellan stödvilorna, då kommer den förmodligen bli precis så som du hade tänkt dig. Särkilt om du i vanliga fall har snabbhet som en relativt god egenskap så kommer du förmodligen bli förvånad över att det blir bra även om det tar lite längre tid. Jag är lite förvånad att jag inte är klar än, men jag har ju inte så bråttom eftersom jag har sagt till lillen i magen att du inte kommer ut förrän i januari.

Hur som helst, så tar det sig och från den här vinkeln ser det förbannat bra ut, vad tror ni, stommen är svart och lådorna är som ni ser snart helt randiga, tror ni på allvar att vårat barn kommer bli matad med för mycket intryck eller är det lika bra att vänja knodden från början?

Kommentarer

 • Knaada säger:

  Superläckra färger, jag tror det blir stencoolt! 🙂

  Den 21 november 2012 kl. 22:45
 • Cam. säger:

  Det kan aldrig vara fel att omges av fina tingest och granna färger, tvärtom! Tänk vad ledsen och oinspirerad man kan bli av rum som inte fått minsta lilla kärlek. Vad är det för nummer på den rosa nyansen? Jag tänkte också joxa med en byrå så småningom, fast med lite stilig tapet och sånt som gör mig varm i magen (även om den mest innehåller mat & vin) du vet.

  Den 22 november 2012 kl. 09:52
 • Eva säger:

  Cam, du har så rätt, färg och en gnutta fason och så lussekatter, det kan man komma långt med 😀
  Tack Knaada, jag hoppas det!

  Den 22 november 2012 kl. 22:31

Kommentera