R.O.O.M

Lucy Luke tipsade mig även om 3:e våningen på PUB i Stockholm, det kanske inte finns någon annanstans, men om det finns så var jag i alla fall på det i Huvudstaden. Så ni vet. Hur som helst så sa hon att jag var tvungen att gå dit, och det sa hon för att hon känner mig så bra. Hon sa att jag skulle gilla varenda pryl där. Och hon har så rätt, så rätt. R.O.O.M is the palce.

Jocke däremot ville ha koppel på mig. Jag ville flytta in. Jag tror jag behöver ett eget hus. Där jag kan sätta upp en massa hattlampor i ett rum, helst en bokhylla som ser ut som ett R också samt ha min fina samling Marimekko skålar på en Stringhylla eller två (förresten så har jag en stor Rio nu, den ska ni få bli bekanta med snart). Och den där hattlampan, den är suddigt dyr, men då vet ni att det är lätt som en plätt att göra en egen. Och billigt.

Bokhyllan däremot, får jag nog klura på ett tag innan jag kan bygga en egen. Jag måste nog lära mig att svetsa också samt bocka plåt, men det hinner jag nog lära mig innan vi har ett eget hus med många rum…

 

Kommentarer

  • Cam säger:

    Yeseriba, Room är den fluffigt rosa och alldels überfaba himlen på jorden!

    Den 31 oktober 2011 kl. 12:46

Kommentera