Pyssel Eva informerar

Jag har en pysselsida i en tidning. Jag har åstadkommit 6 nummer med vardera 3 pyssel i varje tidning. Det är 1 års utgivning. Och det finns en efterfrågan. Därför tänker jag nu inviga en ny kategori på min blogg, nämligen ”Veckans pyssel”. Varje vecka kommer jag dela med mig av de pyssel som tidigare har publicerats i tidningen. Med start i eftermiddag…

Såhär ser min sida ut, det här är från mitt första nummer. Tidningen heter alltså Frisksport och ges som sagt ut 6 gånger per år. Så vad gillar ni min idé?

Kommentarer

 • Pernilla säger:

  Så bra idé, du är som gjord för att krönas som pysseldrottning. Har du några Trädgårdspysseltips i rockärmen…?? Ring mig i så fall, U got my nbr bruden.

  Kramen

  Den 18 februari 2010 kl. 14:58
 • eremo säger:

  Men gu vad roligt! Hade jag ingen aning om.
  Ser skitbra ut.

  Den 19 februari 2010 kl. 15:42
 • emelie i klass 6a säger:

  gud vad finn sida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  din blogg och allt är jätte finnt!!!<3333 aja ses på fredag kram//emelie

  Den 22 oktober 2010 kl. 17:29

Kommentera