Pyntet

Som ni förstår har jag plockat fram lite jul här i huset. Inte mycket, bara lite enstaka saker vilket är alldeles lagom. På övervåningen struntar vi i julen, med undantag från Franks säng som har bäddats med jullakan från HM home. Men det räcker bra för oss.

Jag pysslade till krukorna till hyacinterna med notblad, det är ju tydligen jävligt populärt så jag hänger på där, likaså med text på kuddarna. Pappa undrade hur det kunde bli så, jag som inte är så förtjust i det där med texter hit och dit. Nej det är sant, men jag ville prova och just nu känns det bra. Det är ju bara en kort stund och i vardagsrummet funkar det fint.

Resten av julen stökar vi fram dagen innan julafton i form av en gran. Och det här med en julgran och en Frank ska som sagt bli högst intressant. Han pillar ju på allt som han kommer åt och tro mig, barn har armar som kommissarie Gadget, de kan banne mig bli hur långa som helst när man minst anar det. Men en julgran ska vi ha, så är det bara.

Och lite snö kan det få bli så att det inte är så himla mörkt hela tiden, men förhoppningsvis kommer ju Sven med en näve i natt. Imorgon när jag ska till jobbet igen kommer jag bergis ångra att jag önskade mig snö.

Yeah well.
Redo för julen är vi alla fall när det gäller pynt…

 

Kommentera