Pynta i fantasin

Jajamensan, nu är den rackarns kompletteringen inskickad efter två dagars svordomssalva och rastlösa ben under skrivbordet. Bara till att godkänna och trycka på retur så kan jag lägga den kursen bakom mig och fokusera på nästa. Tack. Koda och kåda.

Men innan jag gör det pyntar jag hemmet i fantasin. Nästa fredag kommer nämligen bästa stylisten Anna Mård hit tillsammans med en fotograf, spännande, vet inte riktigt vad det genererar i, men alltid trevligt att få träffa en duktig stylist. Därför tänkte jag leta rätt på julpyntet i källaren och göra fint till dess. Första gången som jag som sagt tycker att det ska bli roligt med ett pyntat hem. Pappa Pohlman har till och med köpt en gran till oss. Och mamma och jag ska baka julgodis nästa vecka. Och, och, och idag fick vi bänkskivan till badrummet och nästa vecka monteras glasskivan till badkaret. Yes asså. Det kommer vara ett komplett hem innan jul. Härligt.

Men som om inte det vore nog ska jag måla den där fina tavlan, den som fortfarande bara är ett presentkort och en skiss på en målarduk. På söndag ska jag leverera den, om inte förr. Så innan Hanna Hellqvist ger mig ett gott skratt kanske jag hinner skissa upp lite mer.

Ovanstående hopkok av jul kommer från Lagerhaus, IKEA, Åhléns och HM. De roliga texterna är från julkort som finns att köpa på Nordic design collective. Och det som inte går att läsa är mest sant.

Egentligen borde man ju köpa julklapparna på mellandagsrean.
Så sant. So long!

Kommentarer

  • Wenche säger:

    Det fina rutiga papperet! Var? Var får jag tag på det?

    Den 6 december 2012 kl. 14:01

Kommentera