Pucklar och pucklar…

Japp, då är jag igång. Allt är i sin ordning. Eller allt är väl inte i sin ordning. Jag var supernöjd med min nya BH som jag köpte på rean innan jag åkte hit. Lika nöjd var jag dock inte när jag tog på mig min värdinnekostym för min tjänst i receptionen, det är bara de prickiga tuttarna som syns. Skyl dig kvinna! Herregud! Jag tänkte så klart på mammas ordspråk, gå fort och se glad ut. Men det fungerar inte här, här sitter jag still eller går små steg mellan receptionsdisken och nyckelskåpet. Det är inte bra att ha tuttarna i vädret. Särskilt inte prickiga. Damn it!

Imorgon blir det linne under med risk för svettningar. Självklart hade jag på mig min gula kavaj när jag kom, men jag hade så att säga glömt bort att pulsen blir het under högtryck.

Hur som helst. Det är full rulle. Det ringer damer och herrar som pratar och ställer frågor om vartannat så att jag inte hinner få en syl i vädret förrän nästa fråga är ställd och jag knappt hunnit svara och säga hej. Andra damer gråter en skvätt över smuts på golven och bortskämda barn. Någon jublar över en plats och gott bemötande och rätt vad det är kommer en halv cirkus med kameler på rad. Allt är i sin ordning. Strix är här och filmar för tredje sommaren och äntligen följer de lite personal.

Första dagen är avklarad. Jag är upprymd av att vara en del av dig Böda Sand och jag ser fram emot de kommande två veckorna. Imorgon är det 300 ut och 300 in. Jag ska skyla mig och mina prickiga tuttar och jag ska svara i telefon så att jag får ett rött brottaröra.

Det här kommer bli bra ska ni se.

Och för er som undrar så är det växlande molnighet, några regnskurar på väg in och en temperartur runt 20 grader. Just nu har vi 1260 enheter incheckade. Heja Böda!

Nu åker jag hem. Tack för idag. Slut för idag.

Kommentarer

 • Richard säger:

  Hej! Det kunde varit värre. Tänk om det hade varit strålande sol och en enorm värme så att svettningarna hade avlöst varandra eller värsta regnet som du va tvungen att springa ut i hela tiden. Jag tyckte det va snyggt. Ha det bäst.

  Den 15 juli 2012 kl. 06:42
 • Eva säger:

  Tack Richard, det kunde verkligen varit värre 😀

  Den 15 juli 2012 kl. 15:06
 • Linda säger:

  Haha, du är så himla rolig Eva 🙂 Du verkar ha det riktigt bra! Lycka till med BH:ar, knasiga gäster och tv-team! Kram

  Den 15 juli 2012 kl. 17:06

Kommentera