Preggo i Pettsons hatt…

RandigPettsons hattMagenHej!PussmunDragkedjanHattifnattBigmamaTantaluring

Solen kom fram, jag anade en viss tidspress och gjorde slag i saken. Piffade till mig. Lösögonfransar på. Hämtade gubben Pettsons hatt i källaren, riggade stativ och sovrum för fotografering. Wilma ville inte vara Findus, men det gick bra ändå. Drog på mig lite läppstift när det började snöa mer utanför fönstret och sen rullade jag runt där i sängen som en strandad val i slokhatt.

Och det får fasen duga. Jag antar att det är ungefär så det går till, med eller utan gubben Pettsons hatt, när det ska fotograferas, att det är klapp på magen och blicken i fjärran. Vad ni än tycker så måste jag ju säga att lösögonfransar, slokhatt och läppstift kan pigga upp vilken måndag som helst och förmodligen nästan vilken big mama som helst med.

Jag tycker att det duger fint och förstår att det här med att knäppa dagens bild på sig själv inte behöver vara så komplicerat, som om det nu skulle bli min nya grej. Nåväl. Nu har jag i alla fall en bunt foton på mig som preggo, så nu är lillen än mer välkommen ut ur kaggen…

Bara så ni vet.

Kommentarer

 • Louise säger:

  Vilka fina bilder! Den bilden där du liksom ligger uppochner gillar jag extra mycket!

  Den 14 januari 2013 kl. 16:05
 • Linda säger:

  Fina, fina, fina du!!!

  Den 14 januari 2013 kl. 16:15
 • Eva säger:

  Åh tack så mycket Louise och Linda!

  Den 14 januari 2013 kl. 16:28
 • Stina säger:

  ÅÅÅ va fina kort! Snyggt och vackert samtidigt. Men va häftigt att du har alltså fotat ensam! Imponeras av dig som sagt kreativa kvinna!!!

  Den 14 januari 2013 kl. 21:22
 • Sofi säger:

  Åh vad många fina bilder.
  Och vilken härlig mage du har, även om du känner dig som en bigmama så är du vacker som gravid!

  Kram Sofi

  Den 14 januari 2013 kl. 21:25
 • Alexandra Toresson säger:

  Vilka superduper fina bilder!! Du är verkligen duktig på det där med att fotografera!! Hoppas babyn kommer ut med ett litet ”plopp” snart!

  Den 15 januari 2013 kl. 05:09
 • Eva säger:

  Tusen tack för era fina kommentarer, nu känns det verkligen som att jag gjorde ett bra val att ta lite egopics 🙂

  Den 15 januari 2013 kl. 17:21

Kommentera