Positiv energi i vinddrag

20130403-232008.jpg20130403-232102.jpg20130403-232115.jpg

Jag har haft en av de bättre onsdagarna på länge. Solenergi, pirr i kroppen och raska steg, toppat med en saftig hamburgare och skratt i vinddrag.

Till att börja med så har jag tränat tillsammans med Moder Tereza på ett utegym, visserligen gjorde vi bara tre övningar med tre set av varje, men ändå. Man måste ju börja någonstans. Jag fick en jädra kick och har kommit på att det är dit jag borde gå varje dag när jag är ute och går med Frank, ta i utav bara helvete för ett ögonblick, känna mig stark som en oxe bland de där stockarna och sen glatt traska hem igen.

Jag fick så klart träningsvärk innan vi hann lämna området, men det kommer bli bättre.  Som grädde på moset tänkte jag delta i Olgas jeansutmaning, wish me good luck säger jag bara, nu är det nämligen en omöjlighet att få igen de där jeansen. No shit Sherlock.

Hur som helst. Sen har jag träffat Leader L och Player E, vi var och åt hamburgare på Pitchers och då förstår ni att tant Hjortsberg satt i drag. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om jag blir förkyld nu, men vem blir förkyld för att man sitter i drag liksom, jo, just det, tanter. Dessutom var läsken så kall att vi tänkte begära in sugrör för att undvika kylan mot tänderna när isen knackade på, men det hoppade vi. Jag undrade givetvis om det gick att göra något åt den där blåsten som gav mig vind i håret och susningar rätt genom öronen, men se det var inte att tänka på. Kanske är det så att en sportbar med adrenalinstinna fotbollssupportrar kan behöva lite extra kyla på sina hamburgare, vad vet jag. Gott var det i alla fall och i vanlig ordning skrattade vi glatt och en onsdag med tema positiv energi blev fulländad.

Och jag är återigen så himla glad för mina nära och kära, så idag somnar jag med ett leende på läpparna och känner hopp om sidfläsket, vänskapen och våren.

Kommentera