Pizza hos långe Erik

Efter en dag med arbete tog vi en tur nu på kvällen. Vi köpte en pizza och åkte till norra udden och hälsade på långe Erik. Vi åt i bilen och fascinerades av den vackra naturen. Det blåste en aning ute men som den naturfotograf jag är lyckades jag knäppa några kort innan blåsten kröp in under sparkdräkten. Som ni förstår så har jag det oförskämt bra nu.

Visserligen har jag kvar lite jord i ögat för att jag har rensat rabatterna och röjt undan en massa citronmeliss, gräslök och lavendel. Jag försökte plantera om några kryddor, men enligt tidigare utsagor är jag ingen som lyckas hålla växter vid liv en längre tid. Så vi får helt enkelt hålla tummarna. Röjningen har som ni förstår att göra med den nya uteplatsen. Det mest otippade fyndet idag var en nergrävd hink utan botten, pappa Pohlman trodde att det var något jag grävt ner jag var liten, men det kan jag inte tänka mig.

Hur som helst. Snart ska jag kryp till kojs med min man, men först ska jag nog berätta lite mer om giftermålet…

 

Kommentarer

 • Joakim säger:

  Kan hinken varit till för att plantera någon krydda i som inte skulle sprida sina rötter alltför mkt sidledes?

  Mynta tex sprider sig som attan!
  (och tar lätt över mattan) =)

  Den 22 juni 2011 kl. 09:12
 • Eva säger:

  Du har så rätt Joakim, mamma erkände idag att det var precis så som var syftet. Dessvärre spred myntan sig och hinken blev begrav. Så mynta någon? 😀

  Den 22 juni 2011 kl. 23:21

Kommentera