Piratsvett på en vikingbåt…

Svettigare pirat hade man ju kunnat leta efter. Satan i gatan vilken svettattack. Nog för att jag ansträngde mig och sprang en liten sväng på bandet där på ÖKK. Men aldrig att jag har varit så svettig, nästan så att jag kunde ställa mig i ledet för de som brukar skvätta svett på löpbanden. Urk.

Urk har by the way en i ledningen på sin bil, inte alls passande. Dåligt.

Även om jag trodde att svettdöden var nära så återhämtade jag mig efter en så kallad vikingbåt från Dianas på norr. Det är som en inbakad kebabpizza. Tack mannen för att du förstår din hungriga fru.

Nu har jag arbetat med ytterligare ett flygblad, även om det här är mer som en inbjudan. Lite lyxigare och lite pompigare. Jag hoppas innerligt med hela mitt solroshjärta att mina chefer blir nöjda, för just nu är det nog svårt att hitta en tröttare illustratör a.k.a förskollärare…

Därför, sov gott och skepp och hoj!

Kommentera