Pingvinpromenad

VattenSkridskorSmyga framIsenJanuariKälkeBäcken

Tog bilen till Naturens Hus, mest för att känna efter hur det känns att köra med en barnstol i baksätet tillsammans med den där spegeln. Jag blev lite yr. Men blir nog bättre när det sitter en liten i stolen som jag kan snegla på, tror dock att det här med barn i bilen kommer att missgynna min körstil, haha. Kanske till det bättre i och för sig, om vi frågar vissa.

Hur som helst så mötte jag upp Pillan och vi traskade armkrok likt två damer längs Rävgången och ojade oss över hur vackert det är så nära där vi bor. Jag fick beröm för mitt pingvintempo och vi pratade om allt möjligt. Väldigt trevligt. Eftersom både hon och jag tagit en ordentlig sovmorgon avslutade vi promenaden med en sen lunch på Naturens Hus. Jag tänkte först att jag bara skulle äta glass för att inte dö svettdöden, men höll mig i skinnet och slog till på en spenatsoppa. Mycket gott. Fick förstås plats med en glass till efterrätt.

Sen åkte jag hem igen och funderade på hur jag ska kunna se den lilla där i baksätet när det är mörkt ute och tonade rutor inne, behöver jag en lampa kanske. Haha. Det är mycket med det här, det må jag säga men det blir säkert toppen. Nu ska jag samla kraft och böka lite i källaren…

Kram so long godingar och tack för en förträffligt fin pingvinpromenad Pillan!

Kommentera