Pimpat med String

KonstnärskaosVarsamtPoscaNeheppRitaStädat20130419-193947.jpg

Häromdagen kravlade pappa Pohlman och jag upp oss på deras vind och spelade lite tetris bland alla kartonger. Och självklart hittade jag ett och annat som jag torde mig behöva. Bland annat en gavel till en Stringhylla och två hyllplan, som sagt. Och så fort jag kom hem började jag stuva om. Frank hade jag i babybjörnen med hopp om att hinna styra om allt innan Jocke kom hem. Han älskar inte riktigt när jag gör nya hål i väggen. Men äsch, jag tycket att det var en strålande idé och satte därför igång med bökandet och stökandet.

Men vi ska inte tro att Frank var helt nöjd med det. Han vill dricka mjölk och mysa i kiosken så då fick jag avbryta mitt arbete. Sen kom Jocke och undrade vad det var frågan om, ifall det månne var så att vi hade lekt skeppsbrott och hela havet stormar, eller om det bara var så att jag hade fått en ny snilleblixt. Det var förstås det sistnämnda. Sen hjälptes vi åt att få upp hyllorna och så bökade jag vidare. Det här var samma kväll som Wilma var på garagefest, så då höll jag ju på till midnatt.

Sen gjorde jag klart resten idag. Och för att täcka över de fula hålen styrde jag helt sonika upp en jävligt snygg tavla, beställningar på den?

Jocke skrattade i alla fall glatt och tyckte att det blev fint till slut. Extra fint nu så att han kan sitta och rita på ett garage vid ritbordet, sedär, två flugor i en smäll, Wilma kan med andra ord ha egen garagefest sen…

 

Kommentera