Pimpad konferens

Från ett uterum till ett annat. I dag dukar vi upp för kräftskiva. Jag har förberett med vaxduk och filtar. Filtar om det mot förmodan skulle bli kallt i vår bastu. Och vaxduk för att kräftspadet troligtvis kommer skvätta vilt när vi sätter klorna i de rackarna.

Sen tror jag faktiskt att uterummet är inrett och klart. Satte upp en tavellist i dag som jag köpte för ett presentkort på Village. Ett presentkort som vi fick när vi hade fest för mer än ett år sen. Ibland är det bra att spara, men oftast inte. Ett annat presentkort hade t.ex. gått ut, varför inte bara nyttja det på en gång?

Nåväl. Sen har jag som sagt snöat in på färg och mönster mer än vanligt, men jag gillart. Och då särskilt Rice, Lagerhaus, Färg & Form och Marimekko. När jag först köpte de där gulliga Marimekko skålarna i babyblått och babyrosa så trodde jag att jag hade tappat det helt, men nu ser jag ju att det var meningen.

Visst blev det fint? Precis som med de stora Marimekko skålarna hemma så är min ”lek” med att möblera om med färger och former lite av terapi. Jag gillar att göra det fint och att ha det fint runtomkring mig. Det gillar väl de flesta i och för sig, men oftast blir det ju så rackarns bra att jag blir lite för självgod och bra på att vara hemma…

Kommentera