Pikant pizzasvammel

Egentligen skulle jag stämpla ut kl 21. Men då var det så mycket att pyssla med att jag istället gick och köpte pizza på Yellow för att kunna arbeta en timme till. Men innan pizzan blev klar hann jag gå tillbaka och ta ett samtal eller två. Det gäller att vara effektiv.

Dagens stängningsbuffé i repan bestod av en Hawaii och en Diavola, eller vad den rackarn nu hette. Ungefär så. På den sistnämnda var det i alla fall salami, starksås som går under namnet pikant och sedan ruccola. Så om ni vill beställa en sådan så heter den ungefär så och innehåller ungefär det.

Hur som så är det en smakrik pizza som lägger sig direkt på höfterna. Livsfarligt. Men god. Då är det ju tur att vi här på campingen kan erbjuda en massa aktiviteter så att man kan äta en och annan pizza. Om de inte var så vansinnigt mörkt nu skulle jag lätt springa i skogen, men satsar istället på gratis gympan imorgon kl 8.30 vid scenen. Om jag bodde på campingen alltså.

Diavola är höft på latin, därför den lägger sig där. Nej, vet ni vad, nu ska jag sluta svamla och det enda som är korrekt i det här inlägget är att motionsspåret i skogen är underbart, att morgongympan är gratis och pizzan på Yellow kittlar dödsskönt i kistan.

Kommentarer

  • Anna säger:

    mmmm – hungrig!

    Den 17 juli 2011 kl. 22:46

Kommentera