Photogenique


Foto: Karin Foberg
 

Bästa interiör- och matfotografen (läs Karin Foberg) tassar runt i huset och letar schyssta vinklar och gömmer sig i vrår. Dock kan jag inte bidra med några matbilder då jag helt hade glömt bort att köpa färsk frukt, gamla bananer med tillhörande bananflugor och rädisor fick rycka in för att fylla upp en och annan tjusig skål. Men hemmet däremot, jag säger det igen, håll i hatten vad fint det har blivit.  Dessutom fick jag finfina grejer av Karin, två tjusiga brickor, en skål och tre fiffiga keep cups. Tusen, tusen tack!

Jag är inte förvånad, jag kan det här med att sätta min prägel på hemmet. Möbleringen i hjärnan har flyttat ut och gör sig precis så bra som jag hade tänkt mig innan, om inte bättre. Ödmjuk, nej kanske inte, men jag är stolt över vårat hem och hur fint vi har fått det. Så strunt i den svenska blygsamheten för en stund, för fy fasen vad vi är bra!

Hur bilderna som Karin Foberg tog visar jag när det är dags, och i vilket glansigt magasin de kommer hamna i det kommer ni bli varse vilket år som helst. Till dess får ni hålla till godo med mina fotografier eller så klart besöka Karins hemsida och blogg. Hon kan sannerligen sin grej. På bloggen på Plaza kan ni dessutom se bilder från dagens arbete, lite bakom kulisserna så att säga.

 

Kommentarer

 • Linda säger:

  Du har så himla fint Eva!!! Superbra jobbat!

  Den 20 juni 2012 kl. 21:37
 • Lucy Luke säger:

  Hem ljuva hem. Och jag vet ju, utan att ha sett live, att ni har ett kalasfint hem. Men jag kan inte låta bli att hänga upp mig på den granna bilden på dig i hängmattan, vems är skorna?

  Den 20 juni 2012 kl. 22:48
 • Eva säger:

  Tack. Skorna är farmors 🙂

  Den 21 juni 2012 kl. 06:50
 • Eva säger:

  Tackar, tackar. Eliten får komma och hälsa på efter midsommar 😉

  Den 21 juni 2012 kl. 06:51

Kommentera