Pernilla Wahlgren goes Böda Sand

Lördagskväll. Från Bödde vidare till godisregn för att sedan välkomna Böda Beach Band och Pernilla Wahlgren. Folksamlingen runt stora scenen är ett faktum och solen lyser in mellan träden. Barnen sitter på föräldrarnas axlar och Anna hälsar både gäster och artister välkomna. Det klappas i händerna och jublas när Pernilla gör entré på scen. Pernilla kör sina gamla godingar och föräldrarna sjunger med och barnen fotograferar med sina mobiler och ler i takt med musiken.

Det är en fantastisk lördagskväll och alla verkar nöjda med sin vistelse på Böda Sand. Solen skiner och en kändis står på scen. Annat vore väl konstigt om gästerna inte var tillfredställda på Sverges finaste camping.

När Pernilla gått av scenen kommer Bödas bästa bossar upp, Anna och Lotta, de sjunger Bödasången tillsammans med Böda Beach Band och publiken. Avslutningen på kvällens tillställning blir grym. Samtidigt ringlar sig kön av autografjägare runt scen med hopp om ett fotomoment och en autograf. Dock inte av Bödas bästa bossar utan skriven av kvällens gäst.

Pernilla gör en galant konsert, hon är proffsig i sin artistroll och otroligt vänlig efter konserten då hon skriver autografer på löpande band och ler som om hon aldrig gjort något annat. Har hon någonsin gjort något annat kan man fråga sig. Barnen är pirriga och spralliga för att få bli fotograferade med den supergulliga och charmiga Pernilla.

Jag själv passar givetvis på att ta en idolbild och dela med mig av mitt visitkort. Och så lång dag som jag hade på campingen har jag inte haft sen jag gifte mig här och bodde på området. Men visst har det sin charm att vara en del av Böda. Och jag är väldigt glad att jag får hoppa in här och röra om lite i grytan under högsäsong och klart som tusan att jag sjöng med till piccadilly circus.

Vad tyckte ni om konserten?

Kommentarer

 • Nettan säger:

  Tack så hemskt mycket för underhållningen. Ni vet precis hur man ska roa folk på semestern. Vi i vår familj var hos er första gången förra sommaren, efter att ha sett TV, så klart. I år kom vi igen och vi lovade varandra att åka en runda varje år i framtiden. Vet ni vad drömmen vore. Jo, när jag blir rik och kommer till makten då ska jag köpa en egen stuga hos er. På återseende
  Annette, Daniel och Emil från Kalmar

  Den 24 juli 2012 kl. 11:01
 • Eva säger:

  Åh det låter härligt Nettan! Vad roligt att ni trivs så bra på Böda, hoppas att ni är kvar än och njuter av det härliga vädret!

  Den 24 juli 2012 kl. 13:26

Kommentera