Peppmusik och luftsaxofon

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b6vSf0cA9qY[/youtube]

Frank och jag hade fredagsdisco på kontoret igår. Jag dansade så att han tittade konstigt på mig, han dansar som om han gör halva benböj, ni vet den typiska bebisdansen. Sen spelade jag luftsax till ovanstående låt. Jädra skön bit. Innan jag var med på att de sjöng ”Save me” tänkte jag att de sjöng ”stek mig”. Eller jag fattade väl att så inte var fallet, men blir ju lite roligare då.

Nåväl. Låten är tillagd på min lista ”Kom i form, damn it!” och nu ni, håll i hatten, jag har hittat motivationen till träningen. Gött mos. Med andra ord finns det hopp om att jag ska känna mig hållkäftensnygg inom en hyfsat snar framtid. Fast det viktigaste är ju att jag mår bra och blir strak som en björn, minst. Mer om det där med träning snart, men för att bli peppad så tänkte jag dela med mig av några låtar på min lista.

Förutom ovanstående bit som jag plockar fram min luftsaxofon till så blir jag bra peppad av nedanstående dunkadunka, utom inbördes ordning. Texten i work bitch säger väl det mesta, jag kör på bitch 2014, nästan samma som beach. Sen är förstås min pepplista längre än så, men topp fem just nu, då va. Men kolla in videon till Daleri, det är så jag gör det på gymmet. Haha. Love it.

* Work Bitch – Britney Spears
* Hysteria – Daleri
* Get up (Rattle) – Bingo Players
* Animals – Martin Garrix
* A little party never killed nobody – Fergie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xl1BW71ww3w[/youtube]

Men nu ställer jag in min saxofon i mitt instrumentskåp, plockar ner discokulan, stänger av de blinkande lamporna och kryper ner i bingen istället för att vara en sittdansande sporty spice på kontoret.

Och förstås så hittar ni alla låtar på min Spotifylista om ni känner att ni behöver springa lite fortare, skaka lite mer rumpa eller bara gå fort och se glad ut…

Sov gott eller dansa loss!

Kommentera