Pedagogisk kock

Imorgon ska jag se till så att kidsen får mat på dagis. Mästerkocken är ledig och jag kände att jag fick lov att ta mitt ansvar som restaurangutbildad. Och återigen, det är inget särskilt att skryta med mer än att jag har utbildningen och kommer ihåg ett och annat. Som kanske inte har med mat att göra. Men anyway.

Därför åkte jag hem till mor och far för att få fatt i min kockrock. Jag vill ju ändå göra rätt för mig. Men då när den där garderoben stod öppen med mina gamla kläder gick det inte att få hejd på mig. Jag provade gamla jeans sen gymnasiet och försökte se om jag fick godkänd rumpa. Hyfsat. Jag fick ju ändå på mig brallorna utan att de sprack. Sen blev jag glad över att jag hittade tröjan med Ove som liten, fyndade en och annan kavaj och övervägde vilken ylletröja samt kappa som eventuellt skulle få följa med hem.

Jag hittade dessutom kläder som jag kan använda till min förskolläraruniform när kylan börjar krypa på och jag ska krypa runt i kommande snö. Och det bästa av allt var att jag fick en middag från Karlsson catering. Vi skulle även kunna kalla det för Karlssons matkasse.

Inte illa. Vad det blir för mat i morgon? Jag ska ge mig på att koka makaroner och värma köttbullar i ugn. Borde vara easypeasy. But, you never know med en pedagogisk kock…

Kommentarer

  • Emma säger:

    Ojojoj den där rumpan 😉 RumpEva! 🙂

    Den 17 november 2011 kl. 22:36

Kommentera