Pecha Kucha Night #5

Nu ni mina vänner, goda anhängare och annat löst folk ska jag berätta en rolig sak för er. Bara tanken gör mig nervös, men jag ska genomföra det och jag ska göra det på bästa sätt, jag ska dessutom visa 20 kreativa bilder och berätta om varför jag är en sådan rackare på att måla, det ska jag göra på 6 minuter och 40 sekunder den 8:e september. Blir du nyfiken?

Såhär är det. Jag kan ha berättat om det här tidigare, för jag skulle egentligen vara med på det här i mars, men då var det bovar och banditer som förstörde för mig. Men nu är jag dels stolt som en tupp och tar minsann ingen skit från bovar och banditer, så nu ska jag stå rakryggad och stark och föreläsa om mig och min konst.

Kom till saken frun. Pecha Kucha. Det är en japansk föreläsningsform som bygger på talet 20. Varje talare får visa 20 bilder i 20 sekunder, det blir 6 minuter och 40 sekunder. Under den tiden kan du antingen låta bilderna tala för sig själv eller passa på att berätta om bilderna, dig själv och marknadsföra din grej. Men du behöver inte ha ett företag eller vara sinnesjukt kreativ inom t.ex. måleri, nej, nej, vill du berätta att du är bäst på att odla tomater så gör det.

Jag ska som sagt försöka få fram att jag är en rackare på att måla. Jag presenteras som lärare och konstnär i programmet, och det stämmer ju alldeles ypperligt. Så vill ni se mig lite nervös, röd om kinderna och aningens svettig, men förhoppningsvis inte alls lika svettig som igår, så tycker jag att ni ska besöka Örebros bakficka på konserthuset den 8:e september med insläpp från 19.30, sen börjar showen kl 20.20.

Läs mer här vetja! Och varmt välkommen!

Kommentera