Pappatuben

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I&ob=av2e[/youtube]

I somras hjälpte jag min Ölandspappa med att fixa Spotify vilket han har full koll på nu, men Youtube var någonting nytt. Efter att vi gått igenom några av klippen från Top Gear ville pappa Pohlman visa pappa Pelle att man kan se allt på tuben. Men innan vi visste ordet av hade Borgholms startsida kommit upp och tumult, några svordomar och skratt utbröt. De skyllde på varandra och undrade var den där tuben tog vägen.

Jag önskar så att jag hade varit snabb nog med att filma det, för då tror jag banne mig att det hade blivit en ny youtubesuccé. I text blir det inte alls detsamma.

Men, när de väl kom tillbaka till tuben så klickar pappa in Lady Gaga – Bad Romance, gubbarna står och diggar med, önskar i smyg att de vore tjugo igen och förstår att det är så många som har sett videon. Dessutom säger pappa Pohlman, ”det finns en kille som heter Justin Bever som har så jädra många visningar”. Hur kan du ha koll på det egentligen?

Nåväl. Ni skulle ha sett det. Jocke och jag skrattade så att vi grät. Är det inte fantastiskt när gubbar överraskar med att de både kan det här med internet eller helt har missat Youtube…?

Kommentera