Packat lite rött och sött…

AmaryllisPackadBrunbjörnTill BBSnart redo

Jag har packat ner julen, packat om i samlingen och packat lillens väska med underbart söta små plagg. Måtte allt gå bra nu. Med lillen alltså. Men hittills har det ju inte varit några konstigheter och jag kan inte börja fundera på det värsta nu, då blir jag ju knäpp.

Istället är vagnen framtagen för promenader på grusade gator, åkpåsen ilagd och barnstolen isatt i bilen. Jag har väldigt svårt att fokusera på studier och skriver istället listor i huvudet på vad som ska fixas innan nersläpp. Vad jag ska packa ner i min väska, hur gosedjuret ska se ut som jag ska sy och hur lillen ska sova när vi väl har kommit hem. Gör jag en borg av kuddar i sängen eller ska jag vara syslöjdsduktig och sy ett sånt där rackarns babynest, ni som vet?

Hur det än är så är krabaten och jag hittills överens om att allt kommer gå bra, det är gymnastik där inne med jämna mellanrum och jag funderar som sagt på att lära mig dansen till gangnam style för att få en bra rytm i förlossningsarbetet, vad tror ni om det?

Och nu när det bara är grusade gator och plusgrader så ska jag nog passa på att insupa lite frisk luft, trots det gråa vädret tänker jag vagga mig fram en sväng. Och prick i skrivandes stund tittade solen fram. Härligt. Förresten så längtar jag oerhört mycket till att kunna gå i rask takt, jag kommer knappt ihåg hur det känns. Hoppas att sjukgymnasten hade rätt och att smärtan försvinner när krabaten kommit ut…

På återseende gott folk. Och nej, jag tror fortfarande inte på att en bebis kan bli matad med för mycket färg. Och jag är medveten om att jag kan gå över tiden, likväl som det kan ske när som helst nu. Däremot fattar jag inte varför det ska vara öron på de flesta huvudbonaderna….

Kommentera