På tal om…

På tal om att gifta sig. Idag är det på pricken 11 månader sen vi gifte oss. Helt galet bra. Och för en vecka sen ungefär hade jag ingen aning om var jag hade lagt mina vigselringar. Damn it. För ett ögonblick tänkte jag att äsch, jag är ju ändå gift liksom. Fast sen kom jag på att det vore väldigt sorgligt om jag hade tappat bort ringarna på riktigt.

Jag tänkte att jag hade tappat dem på gymmet, lagt dem på något tokigt ställe på jobbet eller att Wilma hade lekt med dem. Sen började jag nästan grina lite för att jag verkligen trodde att de var förlorade.

Men så sov jag på saken till klockan var 05.00 dagen efter. Då vaknade jag och kom på var jag hade lagt dem. Jag hade lagt dem i en tröja med dragkedja på fickorna. Och det hade jag gjort på jobbet bara för att jag skulle smörja in mina nariga små flicknävar med handkräm. Fiffigt.

Sen kunde jag somna om och livet var frid och fröjd. Och nu sitter de där de ska. På fingrarna. Allt är i sin ordning och kanske öppnar vi en flaska champagne bara för att.

Kommentera