På en månad

På en månad kan man bygga ett garage på kvällstid och helger. Exempelvis. För prick en månad sen rullade nämligen grävmaskinen in på tomten och tog sin första skopa och nu har vi ett garage som för visso saknar sin lockläkt (de tunna pinnarna som sitter på panelens springor och skapar lite tjusig struktur) en dörr, två fönster, en port och ett gäng tegelpannor. Men kom igen. På en månad. Bra jobbat eller hur?

Idag har jag målat fönster under tiden som Hasse och Jocke har satt fast vindskivor, styrt upp takfötter och börjat spika läkt på taket. Visst är det roligt att jag slänger mig med snickartermer som om jag vore Martin Timell? Haha. Humor, jag vet.

Aja. Som ni ser är det inte långt kvar till garagefest nu. Och självklart ska vindskivorna sågas av sen, fundera inte på det du. Nu vaknade Frank.

Hej så länge!

Kommentera