Ove oxfilé och Love Lee

Ännu en bra vecka kan bockas av på väg mot våren. Vi, Frank och jag, har firat Ove med oxfilé, kollat in pappa Pohlmans samlingar, överraskat med presenter och ännu en gång gjort en söndagsfrulle utöver det vanliga. Ove hade ju namnsdag i torsdags, vilket innebar att både pappa och Frank blev bjudna på fest hos mamma, kan vi säga.

Och när Frank sov började jag rodda om bland pappas musikanläggning och innan han visste ordet av hade jag pinnat i väg till Clas Ohlson och köpt en ny skivspelare så att den gamla från 70-talet fick leva vidare hos bättre behövande. Så vi dansade loss till Dire Straits och Nationalteatern, pratade gamla minnen och gav Frank nya.

Sen blev det ju den där stjärtansdagen, egentligen ingenting som vi firar extra men den här gången tog jag tillfället i akt, Jocke påpekade nämligen att ett par hängselbyxor inte skulle vara så dumt, den meningen yttrades i samråd med lirarna i Nashville när vi tittade på Jills veranda. Hur som helst, jag tror jag hittade de perfekta på Lee. Och det bästa, de passar även mig. Win win situation, alltså.

Sen har Frank busat i badet, jag har bjudit Jocke på bookmaker toast och gjort amerikanska blåbärspannkakor med utsökt resultat. Så förutom att den här snuvan håller ett fast grepp om min näsa och att Frank fick en spruta i varje lår i onsdags (vaccination och ettårskontorll),  så har det banne mig varit en bra vecka på väg mot våren.

Hoppas ni har haft en fin helg och att ni mår prima!

Kommentera