Österbo gård

Så här var det. Vi tog bilen inklusive släp och katt och åkte till Öland. Släp för att ta med gåvor från mina sommarföräldrar och katt för att hon skulle få busa med harar och annat löst folk, eller djur. Vi skulle bara ta det otroligt lugnt, njuta av naturen och ha det oförskämt bra. Och det var inga som helst problem.

Dock rusade pulsen en aning och jag blev lite rörd när jag stod där bland smörblommor och maskrosor och väntade på glada kor.

Vi var på kosläpp i lördags, på Österbo gård, på norra Öland. Jag har aldrig sett så mycket folk som vill titta på glada kor. Och jag har aldrig sett så många glada kor som kör ett spel för galleriet och råmar som om hälften vore nog.

Fantastiskt roligt och uppenbarligen en publiksport. Jag tyckte mig bli kompis med var och varannan ko och blev alldeles varm inombords när kossorna körde sina bästa moves för att få biroller i ”Tjuren Ferdinand”.

Lycka. Strålande sol och en kall mjölk. Lukta ko resten av dagen och vara alldeles lyckligt för att både korna och jag har det oförskämt bra…

Kommentarer

  • Hanna säger:

    Hej! Fina bilder och så kul att läsa hur du tyckte det var! Tack för att ni kom! /Hanna på Österbo gård.

    Den 22 maj 2012 kl. 10:08

Kommentera