Ostadigt väder på väg in…

20110714-012214.jpg

Pappa Pohlman hade talat in ett meddelande på mobilen imorse, där han tydligt berättade att det var ett ostadigt oväder på väg in över Öland, att jag därför kunde låta katten vara inne samt ta på mig kläder så att jag inte skulle frysa. Detta resulterade i att mina nya vadderade gummistövlar åkte på tillsammans med den gula kavajen och att Wilma fick vara inne.

Statusen på campingen när det är mulet och småregn är att det finns ett fåtal elplatser för max två dygn, ganska många platser utan el samt att de som checkar ut undrar om Ölandsbron är avstängd. Det är den inte.

Förslag på aktiviteter en dag som denna är att besöka norra udden, läsa en god bok, hyra film på godisgrisen, boka en massage i Nordpoolen eller kanske besöka Skäfteskärrs järnålderslandskap.

Jag ska jobba vidare och se till så att jag inte blir kall om fötterna.

Kommentera