Örebro skatepark

Efter spring i äppelgården var det dans i skateparken. I alla fall för Frank. Han diggade musiken som spelades ut genom tillfälliga högtalare och ville helst gå på banan, men se det gick inte för sig. Där var det nämligen fullt med skatare och kids på sparkcyklar.

Det var alltså invigning av Örebro skatepark. Det finns ju en liten park precis i närheten av där vi bor och där vi har varit och tittat på ”de stora killarna” när de åker och som Frank tycker är fränt. Därför har både Frank och Jocke köpt varsin skateboard med hopp om någon slags framtida framgång. Tydligen är min man en gammal skatare. Det ska bli intressant att se, kanske att undertecknad också kan lära sig kicka bräda. Haha. Eller så gör jag som Frank gör, åker på mage. Just nu är det ju säkert lika svårt som att stå på brädan eftersom lillebror (ja just det, det är en brorsa i magen) börjar stå rätt ut där.

Hur som helst. Om det finns en mindre skatepark ett stenkast från oss och en större en längre bit bort så känns det väl dumt att inte försöka få koll på den där sporten. Uppenbarligen är den nya parken awesome. Jag tillhör de som inte kan något om skatekulturen men som blev löjligt glad när Carmen vann ”Atleterna” på svt. Ja, jag är en tant alltså. Så det här kommer nog bli superbra.

Jag börjar med att sätta upp gossarnas brädor lite fräsigt i hallen så får de stå för kick och tricks sen. Det blir bra!

 

Kommentera