Örebro race day

Dra mig baklänges ända in i ryggmärgen vilket förbannat härligt hittepå Örebro!

Jag ryser fortfarande när jag tittar på de dånande klippen om och om igen. Nog visste jag att jag älskade bilar men att jag skulle få en sån kick av att se en F1 bil köra förbi så att hela kroppen fick en svängom av ljudvågorna, det var jag inte riktigt beredd på. Jag är ju inte särkilt berest, men en resa till ett riktigt F1-lopp vore ju inte alls så tokigt, snacka om drömresa. Haha. Till dess tittar jag på klippen, lägger ljudet på minnet och tackar min älskade bror och far för att jag får köra sportbil ibland. Det är verkligen en ynnest.

För jag blir alldeles varm och stolt över att Örebro bjuder upp till ett event utan dess like, där öronpropparna nästan ramlar ur av ljudet och där folket sluter upp och trollbinds av motorsporten trots att det svenska gnället måste få ta sin plats. Jag menar, en kan ju inte bara vara nöjd över att det ordnas en gnutta F1 i Sverige, nej, nej, det ska vara felfritt och utan köer. Kom igen. Var glad att det fixas grejer, fatta vilket projekt att ordna allt det här. Att solen skiner och att hjärtat hoppar ett extra slag när ljudet mullrar mot väggarna i Rudbeckstunneln. Stoppa gnället åt sidan och var en stolt Örebroare istället. För sjutton.

Jag är så otroligt nöjd över att jag fick se alla fräsiga bilar, höra ljudet dåna genom kroppen, värma mig i solen och dessutom göra det i min egen stad. Jag finner fasen inte ord.

Och ni som missade när Marcus Ericsson körde live så att rutorna skallrade på Krämaren och så att folket höll för öronen för kung och fosterland, ni har ju en del klipp att titta på. Jag ska titta på mina några gånger till.

Håll till godo!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xispjC1EtFs&list=UU3yghVLg6u-JOgs-qOam43Q[/youtube]

P.S Kolla min instagram för mer ljud och andras insta, sök bara på #örebroraceday eller på Youtube så klart D.S

 

Kommentera