Örebro by night

På väg hem från ännu en svettig träning på ÖKK så fick jag nästan tvärnita och vända hastigt på cykeln för att en del av Örebrostad speglade sig så fint i vattnet vid slottet. Svettlana i hjälm ställde sig bredbent för att få ett bra fotografi med sin iPonny. Det funkade fint. Och till råga på allt hade ett flygplan precis nödlandat nedanför bron. Otippat.

Icke hela sanningen. Det är nämligen ett konstverk som är med på Open Art. Och skämmas, men jag har inte tagit del av den utställningen fullt ut ännu, så jag återkommer när det är gjort, med mer info alltså.

Men fint är det när mörkret har lagts sig och vattenspegeln visar staden uppochner. Då spelar det liksom ingen roll hur mycket svetten rinner, för konsten kommer först. Ha.

En parentes, när jag gick på högstadiet spelade vi en innebandycup i Mora en gång och på skolan där vi kamperade så stod det med färgglada bokstäver i korridoren, alltså inget klotter utan mer som en målning; ”Mora by night, fylla and fight”…Ja, vad ska man säga?

Kommentarer

 • Regina säger:

  Hahaha… Mora by night…. det var tider det! 😉
  Kram på dig!

  Den 23 augusti 2011 kl. 20:33
 • Eva säger:

  Ja, Regina, det var det verkligen. Vilken cup! 😀

  Den 23 augusti 2011 kl. 21:53

Kommentera