Opps!

20120719-173744.jpg

Hoppsan Kerstin!
För ett ögonblick trodde jag att jag skulle få sparken, eller åtminstone en prick i registret, en varning med höjda toner och sura miner. ”Kul att du kommer hit två veckor om året och strular till det Eva”. Joråsatt. Jag säger att det en jävla tur att direktören har koll på datorer för jag har det uppenbarligen inte. Det är som att ett omen har lagt sig över mig gällande internet och datorer i samma stund som jag satte min fot i repan. Inte bra. Inte alls bra.

Såhär var det. Jag hjälpte glatt en gäst med en stugbokning över telefon. Och för att det skulle bli rätt med förfallodatum på fakturan sparade jag givetvis om datumet på fakturan. Men se det skulle jag aldrig ha gjort. Sen den stunden blev det trubbel. Trubbel de Luxe.

Den stackars gästen som jag glatt hjälpte fick förstås förstklassig service och blev nöjd. Men alla gäster efter henne som gjorde bokningar med fakturor som skulle mailas, fick hennes faktura. Och det var inte en person som ringde upp och frågade vad det var frågan om.

Nej, men det var bara jag som försökte göra rätt för mig och strulade till det hela. Åhhh. Opps!
Lika bra att jag piper till Lammet & Grisen nu och tröstäter med min bror.

Tack direktör Barkewall för att du kan laga mina misstag och jag lovar att aldrig mer göra så.
Och ni som fick fel faktura, det var mitt fel och det skall åtgärdas. Jag ber om ursäkt.

Hoppas att ni får en fin afton!

Kommentarer

  • Ricjard säger:

    Ha, ha! Datorer i all ära men man e inte säker med dem och man klarar sig inte utan dem.:)

    Den 19 juli 2012 kl. 18:34
  • Eva säger:

    Ja jag säger då det, min egen dator har gett upp, de på jobbet fungerar fint, mobilen är ju sisåsdär och vädret ska vi inte tala om. Men annars är livet gött 🙂

    Den 20 juli 2012 kl. 18:25

Kommentera