Om ni undrade…

Ibland när jag tittar in på inredningsbloggar så hittar jag något men så står det inte varifrån produkten kommer eller vilket märke det är, därför tänkte jag göra en liten sammanfattning av några av de produkter som vi har köpt. Inte världens roligaste, men som en ”om-ni-undrar-lista”.

Så varsågoda. Tryck bara på den understrukna texten eller på bilderna för att komma till respektive länk med ytterligare info.

Bild 1: Fläkt – Thermex Vertical 550. Det är alltså en stor svart glasskiva med inbyggd touchgrejs. Design och funktion, jag gillart. Själva fläkten och lyset är som vanligt ett fläktrör gömt bakom det svarta hålet.

Kakel köpte vi på Kakel och Natursten, vet dock inte vad just dessa plattor heter, men det är alltså inte små plattor utan större. Och med andra ord lättare att sätta.

Bild 2: Blandaren heter ”Coloric” och är från Gustavsberg. Jag gillar den lite extra för att själva vredet till kranen är så liten och nätt som en fågelnäbb. Haha.

Diskhon heter ”Intra nemo” och är gjord i granitmaterialet cristalite. Det ska tydligen vara mer hygieniskt än stål då det är lättare att göra rent och tåligare. Det återstår att se.

Bild 3: Lampknapparna och eluttagen är av märket ”Eljo”.

Bild 4: Dörrhandtagen och de röda hängarna är från Habo. Vi köpte våra hos Karl Hedin.

Tjaa, det var väl det hela. Om ni undrar över något annat är det förstås bara att fråga.

Kommentera