Om det där gymmet

20130407-210104.jpg20130407-210119.jpg20130407-210235.jpg

Till att börja med måste jag bara berätta om det här utegymmet. Jag blir alldeles till mig i trasan av hur grymt det är att träna under bar himmel med fågelkvitter och solens strålar. Kom igen, snacka om ett bra inslag i vardagen. Dessutom gratis. Endorfinerna är på topp som ni förstår.

Det här utegymmet ligger precis vid Alnängsbadet längs med ån ut mot Naturens Hus. Om jag går den långa vägen är det precis 2 km dit och tar jag den korta så är det drygt 1 km, med andra ord en lagom uppvärmning om jag går i rask takt och tar den längre sträckan, då tar det nästan 20 minuter att gå dit och då är jag varm, tro mig.

Hittills har jag kört sex olika övningar men det finns fler stationer än så och vid varje station finns förslag på hur man kan utföra övningen. De finns två olika tjocklekar på stockarna så alltså en lagom tung och en orubbligt tung, för mig alltså. Förutom när det gäller marklyft då det ändå är lite av min specialitet, ni vet. Och som Moder Tereza sa, något ska jag väl ha för mina extra kilon så då är det bara till att ta i.

Är det någon av er som har en aning om vad det är för vikt på de där stockarna eller måsta jag ta med mig vågen och väga mig samtidigt som jag tar i så att brallorna spricker? Och vill ni veta min vikt och mina mål eller bara hur jag tränar och på ett ungefär vad jag äter, eller skiter ni i vilket? Jag är väldigt tacksam för svar . Har ni ingen aning om vad stockarna väger, så fine, men det andra då?

Återkommer med min veckas träning inom en snar framtid.

Kommentarer

  • Louise säger:

    Jag gillar tränings- och matinlägg. Vikt känns oviktigt, men mått o före o efterbilder kan va kul 🙂

    Den 7 april 2013 kl. 21:42
  • Eva säger:

    Tack Louise, då gör jag något hopkok av det 😀

    Den 7 april 2013 kl. 21:50

Kommentera