Okej gravid…


Bilderna under denna Preggokategori är tagna ungefär vid dagbokens datum…om ni undrade. Alltså.
Här kan man tex ana en finnig panna och en rödkolsmustasch. 

v 7 – 10:e juni 2012

Ja, jag pissade på en till pinne dagen efter. Och ja, jag var lika gravid då. Så nu är jag gravid på riktigt. Jag är trött som ett as, önskar att fisarna byttes ut mot baj och med andra ord slapp vara förstoppad. Jag är inte särskilt road av halsbränna eller av att bli andfådd som om jag sprungit maraton när jag i själva verket bara hämtat en grej i källaren och burit upp den till övervåningen. Men jag mår bra. Jag är bara trött och svullen. Och finnig i pannan.

Alltså, vissa spyr ju så jag vet inte vad, men inte jag. Så jag säger att jag mår bra. Förutom ovanstående och att jag är en slagen hjälte när det gäller energiknippe, den tiden är just nu lite passé. Jag som brukar vara bra på att baja. Tar i så att jag bli alldeles yr. Nej, nej, du vill inte veta mer, jag förstår det. Men hur kul är det att vara bajnödig men inte kunna göra 2:an? Precis. Skittråkigt. Rent ut sagt.

Men okej. Jag är med barn. Det växer en människa i min kropp. Läbbigt och härligt. Skräckblandad förtjusning. Men än tror jag inte helt på det, jag vet först när det är i mitten av juli, då KUB-testet är gjort och risken är uttalad, till dess får jag väl lov att vara halsbrännans urmoder, trött och svullen med en ständig mensmage.

Återigen. Jag sover på saken. Fortsättning följer. Och självklart vill jag inget hellre än att den där rackaren som växer i min mage är en pigg och frisk en, förstås. Men till det är bevisat så försöker jag tänka på något annat, men låta bli att bli förbannad för att jag är just så trött som jag är…

 

Kommentera