Och så lite Wiwa…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dFbThKLLq9k[/youtube]

För er som såg första säsongen av Böda camping så vet ni vilka jag talar om när jag säger Wiwa. Det var ett tokigt par som fick bada sig i publicitet i fem avsnitt. Och även om jag tänkte vad sjutton håller de på med och är det ett skämt eller på riktigt, så förstod jag att det var mer vinklat än verkligheten. För tokigt och tokigt, det var Strix syn på det hela, vilket nådde ut till oss som såg programmet.

Det roliga med att jag skriver om Wiwa är att Nilla, the one and only bandleadar, har kotaktat mig med hopp om att få lite hjälp inför nästa musikvideo. Och där tänkte jag verkligen att det skulle göra skillnad med fru Hjortsbergs spontandans, har det inte blivit succé innan så skulle det bergis bli det då. Haha. Nog för att Wiwa har rätt många fler träffar på youtube än mig, men äsch, ni har väl inte missat ”Evas zumba”?

Skämt åsido. Wiwa vill ha hjälp med att samla ihop kids till nästa video, kanske tänker hon lite barn i bakgrunden som ger genomslagskraft för att de är gulliga. Inte vet jag, men då jag tyvärr inte befinner mig på Öland längre så kunde jag inte hjälpa till, men det kanske ni kan? Känner ni att ni har ett gäng barn till övers så tycker jag att ni ska kontakta Nilla, antingen här eller genom hennes facebook.

Jag säger, lite mer åmande på stranden och saken är biff. Svensktoppen nästa!

Kommentarer

 • Susanne säger:

  Hmm hmm säger jag bara…så har jag inte sagt för mycket. 🙂

  Den 2 augusti 2011 kl. 23:25
 • Susanne säger:

  Tittare helst på din video Eva 🙂

  Den 2 augusti 2011 kl. 23:30
 • Eva säger:

  Haha, TACK!

  Den 2 augusti 2011 kl. 23:35
 • Tobbe säger:

  Eva.
  Din video håller högre klass än lite kråmande på stranden som vissa andra gör. Funderar över varför de flesta gäster flyr när de fick se tv-teamet i år efter förra säsongen ????

  Den 3 augusti 2011 kl. 08:17
 • Nilla i Wiwa säger:

  Hej och tack för hjälpen Eva! Synd att du han åka innan vi kom. Vi får hoppas att det kommer massa ungar till videon. Wow, din ”zumba” var inte illa den du! Kanske något att hämta inspiration från. 🙂
  Ha det så gott, kram n

  Den 3 augusti 2011 kl. 11:18

Kommentera