Nymålat

Allt genastNymålatStakarKlartHärPlaskBra mammaMätt

Ja det där blev ju inte så tokigt. Jag tycker till och med att det blev riktigt fint. Det andra matbordet och stolarna har jag haft bra länge, så jag gav en hint till pappa Pohlman att ett annat slags bord inte vore så dumt. Inte en hint för att jag räknade med att han skulle ha något på lut, utan en hint för att det är han som har gett mig den här inredningsådran och tidigare nämnt att han har ett förbannat fint bord.

Egentligen var jag sugen på ett vitt, men det här blev ju toppen. Pappa sa nämligen; jag har ett jävligt fint bord med fina kurviga ben (gjorde kurviga rörelser med handen för att förstärka de svarvade benens figur) och fraktade sonika hem det för att jag skulle få se det själv. Och mycket riktigt, nog har det kurviga ben allt. Bordsskivan var från början ännu mer brun, vilket inte riktigt föll mig i smaken. Så lite vibrationsträning på det och patinan eller det där chabby fucking chick är framtaget.  Men som sagt, nu när jag ser det såhär tillsammans med stolarna så är det perfekt.

Två av stolarna, den gula och mörkturkosa kommer även de från pappas gömmor, fast de var vita innan. Så inspirerande E och jag slipade loss lite sen var det bara till att måla. Den röda och den bruna stolen kommer från Linne & Lump i Laxå och de är som de är, förutom att den bruna har hoppat i den turkosa färgen likt ett barn i en vattenpöl.

Då vet ni det. Tänk vad lite färg kan göra skillnad.

Kommentarer

  • Jenny säger:

    WOW Vad fint det där blev. Färgerna o kombon av gammalt och nytt o lite uddag. Superfint!!!

    Den 22 juli 2013 kl. 23:53
  • Eva säger:

    Åh tack Jenny för din kommentar, det blev banne mig bra 😀

    Den 26 juli 2013 kl. 21:11

Kommentera