Nya vanor

Jag hoppas innerligt att det är nya vanor som är på gång, för efter förra veckan då Frank drabbades av den där febern så har han nämligen bjudit på sovmorgon varje dag. Visserligen har han sovit hos oss några nätter, sparkat oss i ryggen och skallat mig så att jag har fått ett uns av en blåtira, men vi har ändå fått sova till 6.30 isch. Det är en betydlig skillnad mot innan och väldigt tacksamt.

Jag ska förmodligen inte ropa hej än men jag hoppas att det fortsätter på det här viset för då känner jag mig så pigg att morgonpromenader kan bli än mer vardagliga inslag än innan. Nu tycker ni säkert att jag inte gör något annat än att vara ute och gå på morgonen, men jodå, jag är väldigt lat mellan varven också. Och ligger som en slöfock på golvet medans Frank visar mig allt han kan tänkas peka på.

Så idag tog vi en annan runda, genom Wadköping och förbi Stadsparken innan vi gick hemåt igen och tittade in det ståtliga gamla vattentornet vid sjukhuset. Jag blev varse att det är okej att pynta fram julen och funderar på att pipa ner i källaren omedelbums och rota fram lite tomtar och troll.

Så får det nog bli. Ja just det, jag har bakat en förbannat god saffranskladdkaka också, men den är redan slut så jag ska nog veva ihop en till. Vattnas i munnen när jag tänker på det, receptet hittade jag hos Katta. Mer om det senare.

Hej så länge och trevlig tisdag!

Kommentarer

  • Hemma hos Katta säger:

    Vad roligt att du testade receptet! Ja visst är den god!? Gjorde också två kladdisar när jag ändå var igång =)

    Sprang på Malin (den yngre) i helgen och hon sa att du skulle jobba några dagar i veckan nu första månaden. Har för mig att hon sa att vi skulle ses på tisdagarna? Blir superbra!!

    Kram kram

    Den 26 november 2013 kl. 12:53

Kommentera