Nu så

Innan nästa jobbpass med teckningar börjar så hinner jag nog banne mig slänga in ett inlägg om det här med julpynt och så. För igår förstår ni hade jag den förmånen att jag fick börja jobba efter lunch så då passade jag på att fixa vissa världsliga saker.

Förutom att jag skissade på ytterligare några beställningar han jag minsann få fatt i jullådan. Den hade inte krupit tillbaka till sin källarvrå skamsen och sur bara för att jag inte pyntade 1:a advent. Nej, nej. Ingen fara på taket. Och hur noga är det egentligen. Jag satte upp julstjärnor och tog fram vaser med tomtar som trängs och stoppade ner några julkulor plus belysning i en annan vas. Det får räcka så. Julstjärnorna i vardagsrummet hann jag för övrigt köpa illa kvickt på Lagerhaus innan jobbet kallade. Där var det dessutom köp två betala för en. Perfekt.

Jag tycker inte att det finns så särskilt många fina tomtar, kanske att jag ska klä på Ann tomtedräkten, så råder jag bot på det. Har visserligen en tomte i Wilmas stol, men den heter fultomten, så det är okej. Till dess får hemmet skina i stjärnornas ljus. Och annat pynt har jag inte mycket för. Att jag har köpt julblommor är så moget och annorlunda att jag är förvånad själv. Men ganska fint.

Så nu blir det tusch och akvarell resten av kvällen.

Kommentera