Nu är det vår

20130419-064900.jpg20130419-064917.jpg20130419-064929.jpg

Jag påstår det för att jag har sett krokusar, snödroppar och tussilago. Jag har sett lekande sädesärlor och uppbröstade domherrar.  Nu är det vår. Trots att det blåser storm, regnar på tvären och termometern visar 6° C, så bestämmer vi att våren är här nu.

Jag har tex plockat fram farmors gamla gula galonjacka och mina blommigaste gummistövlar, så jag är redo. Gummistövlarna smiter åt utav helvete på vaderna, men se det gör inget så länge de sitter där, det är när jag ska få av mig dem som krampen är ett faktum och vrålet kommer krypande där jag står med hälen i en skoknekt. Men äsch, lite får man ju stå ut med.

Och när jag inte svassar runt i gula galonjackan och de blommiga stövlarna så har jag gjort en makeover på kontoret. Var nämligen hemma hos mamma och pappa och hittade lite smått och gott, bland annat en gavel till en Stringhylla och två hyllplan. Yes asså. Nya hål i väggen var ett faktum och kliet i fingrarna för förändring fick sig en omgång. Hur det blev hoppas jag kunna visa er bättre senare.

Nu ska jag försöka piffa till mig själv lite innan Franken vaknar och undrar när vi ska på den där frukostshoppingen som jag härjat om. Hepp!

Som sagt, mer aktiv på instagram än här, sök bara på deermountain om du är nyfiken.

Kommentera