Nu är det fullt…

20120723-191040.jpg

Åh herregud vilken dag!
Jag kom in tidigare för att jag skulle hinna blogga lite. Det kunde jag se mig i stjärnorna efter. Shit majbritt! Det har ringt så mycket att alla linjer varit upptagna, det har inte gått att ringa ut. Det har checkats in och checkats ut på löpande band. Klossar har saknats och gästerna har varit ivrigare än någonsin. I takt med att solen skiner blir gästerna allt ivrigare att få komma in på sina platser och byta om till campingoutfiten och besöka stranden. Jag förstår dem, men vi kan inte trolla med knäna. Köerna blir långa mitt på dagen och lunchrasten blir i mellistid för en dagisfröken som mig.

Följande gäller, det är utcheckning på campingplatser senast kl 12 och incheckning är från och med kl 14. Dessa två timmar har vi på campingen tillgodo då det kan uppstå missförstånd och gästen inte lämnat sin plats i tid. Kommer ni som gäst tidigare än kl 14 kan det alltså vara så att platsen inte är ledig. Och därför kan vi inte checka in er tidigare. Vi gör som sagt vårat yttersta för att tillgodose alla våra gäster, men det är en stor anläggning och väldigt mycket som ska flyta på. Vilket det oftast gör.

Jag som i en liten tant i sammanhanget (sammanhanget som i unga säsongsarbetare under 25) blir alldeles yr om jag är utan föda för länge och mitt tålamod ska vi inte tala om, det blir mer likt en tonardo en än dov yrsel. Men jag måste ändå säga att vi alla som arbetar här gör ett hästjobb. Just nu är campingen helt fullbelagd, vilket innebär att vi i skrivandes stund har 1436 enheter incheckade.

Jag ser framemot morgondagens ledighet och slutar inte förvånas över telefonens ständiga ringande. Jag tycker att det är roligt när man presenteras sig med sitt namn och sin hemort, det är en kul detalj. Hej, det är Eva Hjortsberg här från Örebro. Jasså. Extra roligt är det när det ringer gäster och pratar hela tiden, ställer frågor och talar med sig själv och undrar varför vi på andra siden luren är tysta. Om vi ens finns kvar. Hur ska man hinna säga något då?

Och så var det den där glada värmlänningen som först hade fått punktering på husvagnen, sen hade mobilen dött och när han fick tala med mig insåg han att han hade bokat på fel camping och alltså inte hade någon plats hos oss. Men det är inte mycket som knäcker en värmlänning, så han var så glad och tacksam över att jag kunde ge honom numret till den campingen han hade bokat.

Jag däremot är lite matt nu, inte knäckt, men jag stämplar ut med en gäspning och hoppas att solen är kvar imorgon på min lediga dag. Då ska Wilma och jag bara götta oss.

Hoppas att ni alla får en fantastisk afton och njuter av den 23:e juli.

Kommentarer

  • Stina säger:

    Va fin du e (fast du jäspa) 🙂 Ser piffig ut 🙂 kram

    Den 23 juli 2012 kl. 22:29
  • Eva säger:

    Åh tack Stina vad rar du är! Jag försöker 😉

    Den 24 juli 2012 kl. 13:24

Kommentera